Naute 455

Wij beschikken onder andere over de Naute 455, waar wij er in totaal 3 van hebben. Hier kunnen per boot maar liefst 7 personen in. De boten zijn begin 2022 aangeschaft en zien er daarom nog erg mooi en vrij nieuw uit.

De maximale snelheid dat de boot kan is 20km per uur en dit is bewust. Dit zorgt ervoor dat er geen vaarbewijs nodig is om te mogen varen. De boot start via een sleutel en kan bestuurt worden via het stuur in het midden. Hiermee is het voor iedereen, ook zonder ervaring, mogelijk om te varen.

Er is ook een 3-tal opbergingsvakken aanwezig, waar spullen  in opgeborgen kan worden. In totaal hebben wij 5 boten (3x Naute 455 & Amigo 485Q). Wil jij een boot huren in Putten? Reserveer dan via de reserveringspagina.

Amigo 485Q

Naast de 3 boten van hierboven hebben wij ook 2 keer de Amigo 485Q boot. Ook hier mogen 7 personen in varen. In 2022 zijn de boten aangeschaft en worden goed onderhouden, waardoor de boten er nog erg mooi uitzien.

Net als de boot hierboven kan deze boot maximaal 20km per uur, waardoor er geen vaarbewijs nodig is om met de boot te varen. De boot starten is eenvoudig middels elektrische start (alleen sleutel draaien zoals bij een auto). Via een stuur in het midden kan de boot bestuurd worden, dit is vrij eenvoudig (ook voor de eerste keer).

In de boot zijn meerdere opbergingsvakken aanwezig om spullen in te leggen tijdens de vaart. In totaal hebben wij 5 boten (2x Amigo 485Q & 3x Naute 455). Het reserveren van één van deze boten kan via de reserveringspagina.

Translate »